Скачать шаблон Joomla с JooMix.org
В корзине :
0 продуктов - 0,00 грн.
Ваша корзина пуста!
Цена

ОКУЛЯРИ герметичні “Хіміка” ЗHГ1 арт.22108

Цена 179,00 грн.
Доставка Доставка транспортною компанією для 0,00 грн.

Краткая информация


Окуляри сучасного дизайну з мінеральними безосколковими скецьцями «триплекс», м’яким корпусом з ПВХ пластикату та з маслобензостійкою еластичною регульованою наголовною стрічкою.

ОКУЛЯРИ герметичні “Хіміка” ЗHГ1 арт.22108

Окуляри захисні герметичні. Окуляри сучасного дизайну з мінеральними безосколковими скецьцями «триплекс», м’яким корпусом з ПВХ пластикату та з маслобензостійкою еластичною регульованою наголовною стрічкою. Комплектуються флаконом-крапельницею з рідиною проти запотівання. Конструкція корпусу забезпечує герметичне прилягання окулярів та захист очей спереду, зверху, знизу та з боків. Зміцнене скло забезпечує високу ударну міцність та надстійкість до дряпання та стирання, впливу агресивних хімічних речовин. Окуляри рекомендовані до використання в металургичній, машинобудівній, хімічній, нафтовій, газовій та інших галузях промисловості, а також в хімічних лабораторіях, на складах сильнодіючих та отруйних речовин для надійного захисту очей від бризок та випарів кислот, лугів та деяких органічних розчинників, а також від твердих абразивних часток. 

 

Доставка товару по всій території України. 

Top
We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. More details…